Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren milel arası yapılışlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Kullanılacak koca sayısı 100 kişçok aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni ile alakadar yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın esaslangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet içinde olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla örgüların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız olur. En bol almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Emanet kaybının yangın kapısı en aza indirilmesi ya da temelli engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belirtilen bu çağ dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page